Elég a sikertelenségből! Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba azzal kapcsolatban,
hogy hol és hogyan tudod megtalálni az "Igazit" 

 

Iránytű a boldogsághoz:
minden, amit a társkeresésről
tudnod kell:
egynapos szuperintenzív társkereső tréning Budapesten!

 

 

Mondd meg nekem teljesen őszintén: hogy állsz a társkereséssel?
 • Úgy érzed, nincs elég önbizalmad hozzá? 
 • Nem vagy még túl az előző szakításon? 
 • Fogalmad sincs, hogy hol kellene ismerkedned?
 • Nem tudod, hogyan kellene randiznod? 
 • Vagy annyiszor megégetted magad a rossz választásokkal, hogy elment a kedved az egésztől?

 

Képzeld el, mekkora változást jelentene az életedben,
ha végre megtalálnád a társadat...


 • Képzeld el, ha a barátnőmhöz hasonlóan pár hónapon belül megoldódik életed egyik legnagyobb problémája, és végre megtalálod a hozzád illő társat.
 • Képzeld el, hogy végre nem egyedül kell a hétvégéidet eltöltened, hiszen természetesen közös programokat szerveztek - egy kis kirándulás, egy kis wellness, a lehetőségek kettesben végtelenek...
 • Képzeld el, ahogy lelkesen mutogatod a közös fényképeket a barátaidnak, kollégáidnak.
 • Képzeld el, ahogy büszkén bemutatod a családodnak: "ő a kedvesem."
 • Képzeld el, hogy kiegyensúlyozottságodat mások is észreveszik: "mostanában valahogy mosolygósabb vagy" jegyzik meg úton-útfélen.
 • Ja, és képzeld el hogy rendszeres és nagyszerű szexuális életed van! ;-)


Jó hír: mindez LEHETSÉGES! Rengeteg sikersztorit kísérhettem végig pályafutásom alatt, minden életkorból! Ha picit hajlandó is vagy dolgozni érte, hajlandó vagy felrázni magad, leporolni a társkereső készségeidet és tenni is azért, hogy megtaláld a párod, sikerülni fog! 

 

Mikor érdemes eljönnöd a tanfolyamra?


 • Ha nulla önbizalmad van jelenleg a társkereséshez és nem is hiszel benne, hogy sikerülhet
 • Ha nincsen tapasztalatod a társkeresés, randizás terén és fogalmad sincsen hogy hogyan kezdj neki
 • Ha csak negatív tapasztalataid vannak társkeresés terén, és nem érted, hogy miért
 • Ha kíváncsi vagy, hogy a legújabb kutatások és személyiségtesztek alapján milyen típus illik hozzád
 • Ha szeretnél egy kicsit feltöltődni és azt érezni, hogy nem vagy egyedül a problémáddal
 • Ha szeretnél egy jó hangulatú tréningen résztvenni, amely átformálja a társkeresésről alkotott nézeteidet!

Az egynapos tanfolyam végére pontosan tudni fogod, hogyan fejlesztheted az önbizalmadat és a társkereső készségeidet arra a szintre, hogy hamar megtaláld a társad.

Tudni fogod, hogy hol és hogyan keresd Őt
- úgy, hogy meg is találd!


Nem általánosságokban fogok beszélni: a legapróbb részletekig tudni fogod, hogyan írj meg egy online adatlapot,illetve melyek a legjobb randi stratégiák. Figyelem! Nem a női magazinokban megszokott közhelyeket kapod, hanem tesztelt és bevált módszereket amelyek már sok más társkeresőnek is segítettek - beszámolóikat lentebb olvashatod. 

Ez egy olyan, itthon egyedülálló társkereső tréning, amely a külföldi és hazai társkereső és személyiségfejlesztési elméleteket és pszichológiai elveket ötvözi a Szabad Vagyok Program több ezer résztvevőjének tapasztalataival és visszajelzéseivel (beleértve a Társkereső Kalauz olvasóitól kezdve a Társkereső Tuning, a Társkereső Műhelyek és az online tanfolyamosaimat). Teljesen mindegy, férfi vagy, vagy nő, hány éves vagy és hol laksz, a vonzás törvényei, a társkeresés és randizás szabályai ugyanazok. (A tanfolyamba természetesen korosztályra szabott tanácsokat is tettem.)

Ne nekem higgy:
Íme a bizonyítékok!


Hogy a Szabad Vagyok Program működik, és társkereső coachként valódi tudáson alapuló, hasznos tanácsokkal látlak el, az alábbi beszámolók is igazolják:

“Kedves Andi!
Köszönöm szépen az eddig nyújtott segítséged!
Az igazat megvallva,neked köszönhetem és a tanácsaidnak,hogy megtaláltam a párom,akivel boldog vagyok,és kitöltjük egymás életét jóban rosszban egyaránt!!!
Nem is tudom szavakban s betűkben kifejezni az irántad érzett hálám és tiszteletem!!!
Csupán annyit szeretnék mondani illetve írni,hogy KÖSZÖNÖM NEKED, SOKAT TANULTAM TŐLED!!
Kívánom,légy nagyon szerencsés az életben!
Szia!
Maradok Mély Tisztelettel!”
(V. Károly)


“Kedves Andi!
A Te segítségeddel (tanácsaid alapján) sikerült társat találnom. Már együtt élünk és boldogok vagyunk. Egy igazi jó pasit fogtam ki!!! Aki + még tisztességes, rendes ember és akit nagyon szeretek!:):)

Kívánom hogy legyen sok-sok elégedett kuncsaftod!
Szeretettel ölel Ági”


“Köszönöm a lelkes, kitartó segítségedet. Csodáltalak mindvégig, hogy mennyi energia van benned, amit át is tudsz adni nekünk, „hallgatóknak”. Én már részt vettem ugyanis egy online tanfolyamodon, még a tél folyamán.
Követtem az utasításaidat, sokszor nehéz volt, bevallom. De most azt mondom, hogy megérte, és ezt NEKED köszönhetem!!! Nem szeretném elkiabálni, mert még csak 10 napja találkoztam vele. De úgy érzem, ígéretes.
Jelentkezni fogok majd később, és beszámolok Neked, hogyan alakult az ismeretségünk.Addig is kívánok Neked sok erőt és mindezek után még több sikert! Mert megérdemled!!!” (Kati)


"Kedves Andi!

Amióta feliratkoztam hozzád megtaláltam a párom. Így mondom én is, bár rengeteg szóval lehetne még ezt írni. De mivel megfogadva sok okos tanácsodat neked is köszönhetem a szerelmet, (na meg a hogy volt bátorságom nyitni) és tetszik minden amit itt olvasok, ezért továbbra is figyelemmel kísérem hogy mit tanácsolsz. Augusztusban egy másik oldalon rákattintottam valakire, és a szokásos körök után összejöttünk és azóta is boldogok vagyunk egymással. Ezért neked is köszönet, és remélem mások is meg fogadják a tanácsaidat, nagyon hasznosak, és működik, itt vagyok én is példának." Szia, Olga
"szia:)
Én is megtaláltam a páromat a programok segítségével. Most jöttünk össze egy hete,de úgy érzem,hogy ő az akit kerestem :) köszönöm neked :)"
Ella“Üdv Kedves Andi!
Végigolvastam az E-maileket, s igyekeztem a leírtakat betartva nézni a világot és élni benne.Nagyon tanulságosak a leckéid és símán magamra ismertem 1-2 ben.Most úgy néz ki találkoztam azzal akit keresgéltem.3 hónapja vagyunk együtt.
Ezúton szeretném megköszönni a segítséget mellyel könnyebb átvészelni a nehezebb (egyedül) időszakot.
Üdvözlettel.


"Szia Andi !!
Már írni akartam Neked, de vagy időm nem volt, vagy csak egyszerűen nem tudtam hol kezdjem.
Hogy miért is nem volt időm, az mindjárt kiderül levelemből.
Tavaly ősszel maradt végleg, abba a kapcsolatom, így egyedül maradtam. Nem bántam, éreztem és tudtam jobblesz ez így. Azóta kiderült, életem egyik legnagyobb JÓ döntése volt. Egy hónapja megtaláltam azt a “pasit” , akire mindig is vágytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Volt két hosszú kapcsolatom ( exférj és gyermekem apjával 13 év, és egy másik 7+2 év ,ezt most nem részletezem ).
Szóval, szerettem volna minden jót, szépet boldogságot… , bíztam is benne meg nem is. Aztán elkezdtem tudatosan ispozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és “felépíteni” magamat. Kerestem a boldogságot, mindig is nyitott és vidámvoltam ( persze elég sok viharos időket éltem át, sokszor nem így alakult), de hittem benne. Leveleid nagy erőt adtak,és ez segített át a holtpontokon, nehéz napokon.
Ami a lényeg az e-mail-ek amiket kaptam, elolvastam, átgondoltam és hozzájuk igazítottam az életemet.
Nagyon sokat köszönhetek Neked, biztos hogy egyedül, segítség és tanács nélkül mindez a jó, nem lenne !!!!!!!!!!
A napjaim, heteim teljesen megváltoztak és ami a legfontosabb megtaláltam a nagy ŐT. Most már lemerem írni, hiszen eltelt majd egy hónap. Ezért írok csak most.
Én most töltöttem a 42-őt, de bárkit kérdezek, 35-nél nem gondolnak többnek. Sokkal többet adok magamra, vettem pár új ruhát,lefogytam kb:5-6 kg-ot (ez csak úgy jött, nem fogyóztam), felpörgött az életem. Munkahelyemen is pozitív visszajelzéseket kapok (vendéglátó, cukrászda).
Egyszóval most minden rendben, jól érzem magam, és így is folytatom.
A “pasim” 9 évvel fiatalabb, komoly beosztásban dolgozik, okos, intelligens és ami a fontos SZERET, 1 hét után ezt ki is mondtaNekem. Nagyon büszke vagyok Rá, ő az aki mellett Nőnek érzem magam, életemben először.
Nagyon köszönök mindent, minden szót, minden mondatot, ez változtatta meg az én Életemet.
Még egy: mindenkinek kívánom azt, ami most nekem van…….. :) :) :)"
Szia
Piroska


“Szia Andi!
Teljesen biztos, hogy a segítséged is szükséges volt bevonzani az életembe a vágyott férfiút. Életemben (53 év) először élem meg a feltétel nélküli szeretetet, be- és elfogadó lét élményt. Én és ő is kellett a dologhoz természetesen, a csillagok állásáról már ne is beszéljek.
Hálás vagyok érte! Köszönöm! Tedd továbbra is a dolgod, mert okosan átgondolt segítségedre nagy szükség van.
Szeretettel: Ildikó (egy tanítvány)”


“Köszönöm Randi Andi ,megtaláltam a párom te adtál önbizalmat, köszönöm boldog vagyok szép napot” Zsuzsa


“Szia Andi!
Rám talált a nagy szerelem, ami ugyan még csak tegnap volt két hónapos, de fantasztikusan érzem magam a bőrömben. Biztos vagyok benne, hogy a Te biztatásod is hozzájárult, hogy ne adjam fel a keresést. Arra jöttem rá, hogy nem szabad görcsösen keresni. Nem szabad minden nap azzal kelni, azzal feküdni, hogy jajj de sajnálom magam, hogy egyedül vagyok és bármi áron is, de kell találnom valakit. Amikor egy kicsit lazábbra vettem a “figurát”, és nem ragaszkodtam hozzá, hogy csakis a férfi az, akinek kezdeményezni kell, amikor valami megfogott a bemutatkozó sorokban, igenis írtam pár sort, még akkor is, ha a pakliban a visszautasítás is benne volt. De a jelen esetben Ő tette meg az első kis lépést, és (elég mesébe illő módon) én szerencsére azonnal lereagáltam. Azóta minden hétvégét (péntek délutántól hétfő reggelig) együtt töltjük. És olyan meseszerű az egész!!!!
Tudod Andi, 57 éves vagyok, de még nagyon vágyom arra, hogy szeressenek. És most ezt megkapom. Fantasztikus, hogy így egymásra leltünk. Tehát mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ne adja fel. Mindenkit vár valahol valaki, csak kellő türelemmel és nem kevés “munkával” rá kell találni.

Én már jártam Nálad, és nagyon jól éreztem magam ott, de akkor eléggé a mélyponton voltam. És lám, alig telt el fél év, és most röpködök a boldogságtól.
Köszönöm Neked Andi! További jó munkát kívánok. Nagy szükség van mindarra, amit Te teszel értünk.

Szeretettel üdvözöllek: Kata”


“Kedves Andi!
Nem írom azt,hogy révbe értem de nekem nem is az volt a célom!Nem férjet kerestem hanem egy olyan társat aki elfogadja azt,hogy nekem van egy 8-10 éve kialakított életem és abba bele tud illeszkedni! És képzeld sikerült!!!!!!!!!! Sokat köszönhetek neked mivel én borzasztóan nehezen engedtem magam közelébe bárkit, inkább hagytam magam sodortatni az élettel és nem figyeltem arra, hogy nő vagyok még mindig. Mostmár figyelek, lefogytam, kicsit sminkelem magam és odafigyelek arra is, hogy csinos legyek.
Nagyon örülök a barátomnak,végtelenül kedves,mosolygós és ragaszkodó!
Köszönöm neked,hogy “lelket vertél belém”, a te leveleid nélkül nem mertem volna megtenni ezt a lépést ami ,nagyon boldoggá tesz!” (Klári)
“Kedves Andi!
Köszönöm bölcs tanácsaidat,most már le merem írni, hogy megtaláltam az igazi társam. Sokáig nem hittem, hogy igaz de már biztos. Hálás vagyok a biztatásért és jó tanácsokért, melyek meggyőztek arról, hogy bátran kell randizni és több emberrel találkozni. Boldog vagyok és elégedett. Üdvözöllek, további jó és hatékony munkát kívánok: Erika”


"Kedves Andi!
Nagyon jónak tartom a “tanfolyamodat”, sok elemét ösztönösen alkalmazom. Bevallom, amikor olvastam már kialakulóban volt egy kapcsolatom, ami mára már komolynak mondható. Csak megerősíteni tudom az általad leírtakat, hiszen gyakorlatilag én is hasonló “módszertannal” jutottam el a célomig.
Biztosan sok embernek tudsz segíteni ily módon.
További sikereket kívánok, Neked és minden tanfolyamon résztvevőnek.
Üdvözlettel:"
Beáta


“Szia Andi,
Köszönöm az eddigi anyagaidat: mindet elolvastam és olvasom még mindig…
Szerintem jót tesz mindenkinek, aki tenni akar valamit kapcsolataiért.

Örömmel újságolom Neked, hogy “átkerültem” a sikersztorik közé.
Hogy melyik jótanácsod segített legtöbbet?
A “lépj ki a komfortzónádból!”
Épp, mikor ezt kaptam tőled, keresett valaki, aki nem felelt meg minden kívánságomnak. Sőt. Főleg az életkora nem, 13 évvel idősebb nálam…
Még az időbeosztásunk is teljesen ellentétes: amikor én érek rá, neki van dolga és fordítva. De feldobtam a labdát: ok, legyen péntek este 10:30, edzés után esetleg ráérek…
Azt mondta, ok.

És tart már mindez 5 hónapja. Ő fantasztikus. Lassan elhiszem, hogy mindez igaz, működik.

A leveleidet továbbra is olvasom: ne nyafogj, lépj, ha kell, dolgozz érte…mind igaz és rém egyszerű dolgok, feladatok. De néha kell, hogy valaki ránk szóljon, hogy ne felejtsük el ezeket az “egyszerű” dolgokat.

Minden jót, sok sikert Neked a továbbiakhoz!

Üdv,
Csilla”


“Kedves Andi!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi jó tanácsaidat. Ezeket alkalmazva végre sikerült megtalálnom páromat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kövesse tanácsaidat.
Mégegyszer nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: Anikó”“Szia Andi!
Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy javasoltad.. bár eleinte kissé szkeptikus voltam, sok emberrel találkoztam… bevallom, egy hónap után felbukkant a tölcsérben a Valaki… egy hónapig találkozgattunk, leveleztünk, randiztunk, klasszikus módon :) és végre egymásra találtunk.
Nagyon boldog vagyok, és ezen felbuzdulva magányos barátnőmnek is ajánlottam a Szabad Vagyok-ot!
Köszönöm Neked, elsősorban a gondolatokat és a bátorítást!
Tényleg működik!
Üdv
Audrey
U.I. hamarosan küldök képet is, bizonyítékként! :) :):)”


“Köszönöm a jó tanácsaidat sokat tanultam tőled tanulságos volt hála neked meg találtam a párom és megint boldognak érzem magamat.
Köszönettel LÁSZLÓ!!!!! “

 

Az egy nap alatt a teljes társkeresési folyamatot végigvesszük,
a legelső lépésektől egészen a párkapcsolat kezdetéig.

 

Témák

 

Enélkül el se kezdd a társkeresést: a helyes hozzáállás

 

Teljesen érthető, hogy minél hamarabb szeretnél társat találni, ugyanakkor tudnod kell: a társkeresés egy folyamat, amelynek megvannak a maga megkerülhetetlen fázisai. Ha nincs meg a helyes hozzáállásod, akkor ez a folyamat ugyancsak hosszadalmas (és fájdalmas) lesz. A következőkön fogunk elgondolkodni: mi az a hozzáállás, amely sikeressé tesz a társkeresésben és melyek azok a gondolkodási hibák, amelyeket még idejében fel kell ismerned, hacsak nem akarsz sokat szenvedni.

Kivesézzük:

Mi a magyar valóság? Milyen esélyekkel indulsz a társkeresés terén? (Itt kiderül!)

Mi rejlik a "kérem a következőt!" hozzáállás mögött pontosan?

Tölcsér-elv 2.0: hol szokták a legtöbben félreértelmezni az általam írottakat, és ezek milyen problémákhoz vezetnek?

Melyek azok a gondolkodási hibák, amelyek már az elejétől szabotálják a boldogságodat?

Miért nagy hiba másokra hallgatni, ami a boldogságodat illeti?

Melyek azok a belső korlátok, amelyektől meg kell szabadulnod?

Melyek azok a dolgok, amik nélkül akár bele se kezdj a társkeresésbe?

 

 

A helyes hozzáállás nélkülözhetetlen alapja a megfelelő önismeret és önbizalom. 


Önbizalomturbó

A "béka feneke alól" a "ragyogok és ellenállhatatlan vagyok!"-ig

Magyarországon önbizalom, önértékelés és önismeret terén nem állunk a helyzet magaslatán. Tudtad például, hogy a legfrissebb boldogság-felmérések szerint a száz honfitársunk közül csupán 14 vallja megelégedettnek és boldognak magát? Siralmas a helyzet, pláne ha a magánélet sincs rendben, sokan elcsüggednek. Pedig a sugárzó önbizalom az első lépés, ami a leendő társadhoz vezet. Ha nem érzed magad jól a bőrödben, hogyan tudnál bárki mást bevonzani? Egy szó mint száz: szeretned kell magad, és ragyognod kell! Ezt eddig is tudtad, de mégis, hogyan válhatsz magabiztos, ellenállhatatlan társkeresővé? 

Átbeszéljük:

Hogyan lehet lelki állóképességet kialakítani, hogy ne vedd a szívedre az egyébként teljesen természetes visszautasításokat?

Hogyan tudod kialakítani azt a pozitív gondolkodást, amely a társkeresés legsötétebb szakaszaiban is kitart és energiával tölt fel?

Hogyan dolgozd fel az előző párkapcsolatodat, szakításodat, válásodat, miket kell tudni ezek pszichológiai hátteréről?

Melyek azok a módszerek, amik révén negatív érzés állapotokból azonnal pozitívba tudsz váltani (randik előtt ugyancsak hasznosak lesznek!)

 

Ha már megvan a megfelelő hozzáállás és önbizalom, jó lenne tudnik, hogy kit kellene keresned... Ezért a következő előadás témája:


Online/offline hol érdemes keresned?

 

A társkeresők nagy dilemmája: hogyan kezdjek neki, és főleg - hol? Vannak, akik ezen annyira leblokkolnak, hogy hónapokig hozzá sem kezdenek a társkereséshez. Ne aggódj, veled ez nem fog előfordulni! Átnézzük a Te adatlapodat és azonnal megvalósítható javaslatokat kapsz, ha esetleg változtatni kell rajta!

Megvizsgáljuk:

Hol lehet offline ismerkedni?

Mit kell tudnod a társkereső irodákról és a különféle randi rendezvényekről (ezekkel a tippekkel rengeteg pénzt tudsz megspórolni!!!)

Online társkeresés: működik, vagy sem? Magyar statisztikák

Hogyan kezdj neki az online társkereséshez?

Hogyan írj hatásos adatlapot, illetve hogyan írd át a régit, hogy felkeltse a másik nem figyelmét?

Pontosan mit írj a kezdeményező e-mailben? Hogyan vedd fel a kapcsolatot?

Hogyan ismerkedhetsz különféle közösségi oldalakon? (iwiw, Facebook, Twitter)

Mik a leggyakoribb hibák, amelyeket a társkeresők 95%-a elkövet regisztráció után és hogyan kerüld ki őket?

Miért tűnik el a másik nyomtalanul és mit kezdj ezzel a jelenséggel?

 

Ha már megvan, hogy hol ismerkedj és hogyan, innen már egyenes út vezet a randizásig! De mégis, melyek azok a tényezők, amik egy sikeres randit megkülönböztetnek a sikertelentől?


Randizás - útmutató a sikeres befejezéshez

 

Ne félj a randiktól! A tréningen megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres randi partner, illetve melyek azok a hibák, amiket messzire el kell kerülnöd. 

Felkészülünk:

Hány levélváltás után érdemes randiban gondolkodni?

A vakrandik pszichológiája

Hova szervezd a randit?

Melyek azok a randi témák, amelyeket bevethetsz a siker érdekében és melyek azok, amelyeket tilos felhoznod?

Hogyan öltözz fel egy randira és mi a helyes viselkedés?

Mi a helyes hozzáállás egy randin?

Legyen-e folytatás és mi alapján dönts?

Randi után ki vegye fel a kapcsolatot és hogyan?

Tipikus randi hibák amelyekre a másik nem társkeresői panaszkodnak

A randizás öt szakasza - melyik szakasznak mi a pszichológiája és hol szokták általában a társkeresők elrontani a folytatást? Hogyan akadályozd meg, hogy elkövesd a leggyakoribb hibákat és emiatt elrontsd az esetleg jól kezdődő kapcsolatot?

 

Nem engedhetlek úgy haza, hogy ne tájékoztassalak a társkeresés sötét oldaláról. A következő előadás információi súlyos anyagi, lelki és akár testi károktól óvnak meg. Muszáj, hogy tisztában legyél a társkeresés valós veszélyeivel!

 

Kalandorok kíméljenek!

 

Társkereséssel kapcsolatban leginkább csak felszínes cikkekkel találkozol mindenféle bulvármagazinban, nekem azonban felelősségem van az összes nálam tanuló társkeresővel szemben, így nem hagyhatom ki a társkeresés veszélyeiről szóló tájékoztatást. Nem könnyű téma, de muszáj meghallgatnod ezeket az információkat a saját biztonságod érdekében.

Megismerjük:

Honnan tudhatod, hogy a másik komolyan gondolja?

Melyek a leggyakoribb "lehúzó" trükkök az online társkeresőkön?

Melyek azok a biztonsági előírások, amelyeket feltétlenül be kell tartanod?

Egy-két valós történet, illusztráció gyanánt.

 


Garantálom, hogy a tréningnap végére
teljesen máshogy fogod látni a társkeresést, mint azelőtt.
Feltöltődve mész haza, tele ötletekkel,
hogy hol keresd az Igazit!

 

Sőt! Az offline tréning során megismerkedhetsz már társkeresőkkel is, akikkel a későbbiekben is tudtok közös programokat szervezni, támogatni és motiválni tudjátok egymást!

 

Kiknek ajánlom ezt a tréninget?

25-45 éves korig ajánlom elsősorban ezt a tréninget, nőknek és férfiaknak egyaránt! (Persze nyugodtan gyere, ha kilógsz ebből a korosztályból, de lehetséges hogy nem fog minden tanács és ötlet rád vonatkozni)

 

Hol? Mikor?

 

Az időpont: szeptember 24, szombat 10:00- kb. 18:00 (aznapra ne tegyél más programot, lehet, hogy tovább fog tartani a tréning, ez a csoporttól függ)

Helyszín: Budapest, Coach Akadémia, Király utca 18. 

 

 

Mennyibe kerül?

A tréning ára: 24.900 Ft (bruttó)

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY!!!! Szeptember 16-ig történő jelentkezéssel ÉS részvételi díj befizetéssel csak 19.900 Ft (bruttó)!!!

Miért ennyi?

A tréning egy intenzív nap lesz rengeteg gyakorlattal, feladatattal, (aznapra már ne szervezz semmit). Gyakorlatilag az ára két személyes konzultáció, azaz coaching árának felel meg, ezért az árért cserébe most egész napos tréninget kapsz, miközben jut idő személyes kérdéseidre, problémáidra is. A tréning árában benne van tea-kávé, gyümölcs és snack fogyasztás, az ebéd viszont nem (közösen fogunk rendelni, vagy otthonról tudsz hozni). 

 

 

Így tudsz jelentkezni:

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, illetve a tanfolyami díj befizetésével.

Az utaláshoz szükséges utalási adatokat az űrlap kitöltését követően kapod meg. A tanfolyami árat akkor tudom visszatéríteni, ha a tanfolyam előtt minimum 3 nappal lemondod részvételedet. 3 napon belüli lemondás esetén sajnos ezt nem tudom megtenni, mert már nem tudom akkor átadni a helyedet másnak. Köszönöm a megértésedet!

Jelentkezési határidő: szeptember 21.

Legközelebb fél év múlva lesz ilyen tréning
ne csússz le róla, jelentkezz MOST!

 


Az általad megadott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Megrendelőlap

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Számlázási cím: Város: *
Számlázási cím: Utca: *
Számlázási cím: Házszám: *
Számlázási cím: Irányítószám: *

 

 

Szeretettel várlak a tréningen,

Üdvözlettel,

Randi Andi

társkereső coach