Adatvédelem

  • A Szabad Vagyok Program a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja.
  • Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.
  • A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a Szabad Vagyok Program által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Amennyiben a levelező rendszer nem jeleníti meg a linket (ilyen lehet például a Citromail), az info@szabadvagyok.com címre kell egy üres levelet küldeni "Leiratkozom" tárggyal.
  • A weboldalon kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását Szabad Vagyok Program adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a Szabad Vagyok weboldaláról érkeznek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.
  • A weboldalt a Mayavi 3.0 Kft. üzemelteti.
Számomra a legértékesebb a weboldalamra látogató bizalma,
adataid maximális biztonságban vannak!
Üdvözlettel,
Randi Andi
Vissza a főoldalra